MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # CONTESA este o încântare pentru ochi și suflet. Va fi cadoul de neuitat pentru o tânără familie sau pentru o bună prietenă.

Ar putea fi destinat vitrinei, însă în mod sigur va cuceri invitații, ce vor fi serviți cu o cafea aromată și desert sau gustare. Pentru rafinament, se poate adăuga și un trandafir roșu, care se potrivește minunat cu auriul atât de pregnant.

Cadoul # CONTESA este special, o combinație unică de piese vintage valoroase și deosebite.

  • Platoul din porțelan fin englezesc, datează din anii 1940 – 1950. Pe un fond alb, cu marginea canelată, are în centru o scenă romantică. Ca o ramă a unui tablou, platoul are marginea decorată amnual cu motive din aur coloidal, în stil rococo. Dimensiune: 26.5 cm diametru. Aparține, probabil, unei colecții Harry Hancock Tunstall Rydalia Ware, care era celebru pentru porțelanurile cu scene după modelul pictorului francez J.H.Fragonard.
  • Serviciul de cafea din porțelan fin bavarez, marca Tirschenreuth – Lorenz Hutschenruther este produs în 1940, conform mărcii de pe spatele pieselor. Suprapunerea unei alte mărci aurii peste marca producătoare explică faptul că un decorator de porțelan a placat cu aur de 24 karate piesele din porțelan, produse la comandă. Existau astfel de decoratori de porțelan specializați în placarea cu aur sau cu argint a pieselor realizate de producători renumiți de porțelan. Marca TIRSCHENREUTH își începe istoria în Bavaria, în anul 1838, și o încheie în 1995, din cauza incapacității de a concura cu porțelanul ieftin din Est.
  • Cele 4 seturi de cafea incluse în cadoul # CONTESA sunt potrivite pentru cafea scurtă sau espresso. Ceștile sunt decorate în interior cu o floare stilizată din aur coloidal, model ce se regăsește și în centrul farfuriilor suport. Dimensiuni: ceașcă – volum = 100 mL, diametru maxim = 7.5 cm , înălțime = 4.5 cm. Farfuriile suport ale ceștilor au diametrul de 11.5 cm.
  • Cafetiera, de dimensiuni mici, ceea ce îi conferă o finețe aparte, este decorată cu o toartă detaliată în relief, cu margini canelate, ce se potrivesc cu decorul platoului. Inelul de pe capacul cafetierei adaugă frumusețe unei piese aproape perfecte. Dimensiuni: capacitate = 500 mL , înălțime = 20 cm (inclusiv capacul)
  • Zaharnița preia modelul capacului cafetierei și pe cel al mânerului, pe cel din urmă dublându-l în două toarte ce echilibrează serviciul. Dimensiuni: înălțime = 12 cm (cu capac), diametru = 6 cm, cu toartele incluse = 12 cm
  • Carafa pentru lapte este o bijuterie, reproducând piesa consacrată la scară mică. Dimensiuni: înălțime = 8.5 cm, capacitate = 100 mL
  • Fața de masă, brodată, este din bumbac 100%. Dimensiuni: 82 cm x 82 cm. Poate fi folosită pe o masă mică sau ca un centru de masă, deasupra unei fețe de masă simple, de mari dimensiuni, pentru a aduce un plus de frumusețe mesei în familie sau între prieteni.

Setul cadou va fi împachetat festiv, cu fundă asortată, gata de dăruit. Menționați în nota de comandă dacă este un cadou pentru nuntă, astfel încât să știm ce fel de fundă folosim. Cadourile pentru nuntă au o fundă din tul alb sau din organza.

Dacă doriți să-l trimiteți cuiva, îl putem expedia direct destinatarului prin curier, oriunde în țară, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota inclusă în formularul de comandă.

NOTĂ: piesele acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # CONTESA

Cadoul conține:

  • serviciu pentru cafea sau ceai, din porțelan fin de Bavaria, placat cu aur 24 k, format din 11 piese:

              * 4 seturi de cești cu 4 farfurii suport

              * cafetieră

              * zaharniță

              * carafă  pentru lapte

  • platou din porțelan fin englezesc, decorat manual, cu aur coloidal
  • față de masă, din bumbac, brodată

480,00 lei

Stoc epuizat