MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul #ROMANTIC GOLD este unicat, de o frumusețe irezistibilă.

 • Ceainicul din porțelan bavarez, marca Mitterteich, este produs între anii 1920 – 1922. Doar în această scurtă perioadă a fost folosită marca de identificare, ce este imprimată pe verso. Piesa este de dimensiuni mari, culoare ivoir, decorat manual cu aur coloidal, cu un model dantelat. Fabrica ce l-a produs a fost închisă definitiv în anul 2006, astfel că achiziționând acest set, veți avea ocazia să țineți în palme o mică parte a istoriei renumitului proțelan bavarez, ce nu mai poate fi niciodată reprodus.

             Scurt istoric al  mărcii Mitterteich

            În anul 1887, Ludwig Lindner a fondat prima fabrică de porțelan din orașul Mitterteich. După modernizare, fabrica a fost denumită „Werk A”, numele fiind păstrat până când fabrica s-a închis, în anul 2006. În 1895, fabrica a fost preluată de Max Emanuel & Co. , cu sediul la Londra. Max Emanuel & Co. se ocupa, de fapt, de comerțul cu amănuntul de sticlă și porțelan, având un magazin de dimensiuni medii în Londra,  cu o rețea mare de furnizori și alte contacte de afaceri. Multe companii de renume au lucrat cu el sau au vândut articole prin magazinul său din Londra. În 1913, fabrica avea 360 de angajați.

         Afacerea Mitterteich este adesea citată ca fiind numită ceramică mozaică; totuși, aceasta este o neînțelegere, deoarece numele respectiv a fost doar o marcă comercială utilizată de Max Emanuel , care descrie produse fabricate exclusiv pentru magazin.

         Proprietarii britanici au fost expropriați în urma izbucnirii Primului Război Mondial, iar fabrica și toate activele au fost transferate unei corporații pe acțiuni nou înființate. În 1925, fabrica s-a extins cu hala de producție ”Werk B”, cea de-a treia fabrică fiind înființată în 1937 – ”Werk C”. Cu toate cele trei hale complet operaționale, în 1989, fabrica avea o suprafață de producție de 20.000 de metri pătrați și o forță de muncă de aproximativ 800 de oameni. În august 2005, micul oraș Mitterteich a fost zguduit de vestea că firma a trebuit să dea faliment. Cei 360 de lucrători, din care 70 la sută dintre aceștia femei, au fost șocați. Băncile locale au distrus compania  care, la 1 martie 2006, și-a închis pentru ultima oară porțile.

 • Set de ceai din porțelan fin bavarez, ivoir, decorat manual cu aur coloidal. Setul de ceai este format din ceașcă și farfurie suport.
 • În ceașca de porțelan, este turnată manual o lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată floral, cu un blend propriu HERBALL, care conține și uleiuri esențiale ce îndepărtează țânțarii.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Fructieră metalică, argintată, realizată manual, bogat ornamentată în relief. Diametru: 29 cm.
 • Față de masă din bumbac, albă, cu broderie fină, de culoare gri. Dimensiuni: 84 cm x 77 cm

Parfum spray natural pentru pernă & lenjerie (100 ml). Este un amestec de extracte de flori și plante aromatice, cu un parfum ierbos, ușor floral. Note: lavandă, busuioc, mentă, rozmarin, trandafir, paciuli.

 • Este 100% natural, nu conține alcool și nu pătează.
 • Poate fi pulverizat pe fețe de pernă, lenjerii, în spații ambientale, pe tapițerii, perdele, draperii etc. Împrospătează aerul și creează un mediu relaxant.

NOTĂ: Piesele componente ale setului cadou sunt vintage, cu excepția parfumului spray, un produs marca HERBALL.

Setul este ambalat festiv, legat cu fundă asortată, gata de dăruit.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # ROMANTIC GOLD

Setul conține:

 • Ceainic din porțelan bavarez (1920), decorat cu aur coloidal
 • Set de ceai din porțelan bavarez, decorat cu aur coloidal
 • Lumânare parfumată, cu uleiuri esențiale anti țânțari, naturală, din ceară de soia, turnată în ceașca de porțelan
 • Fructieră metalică, argintată
 • Față de masă din bumbac, brodată manual
 • Parfum spray natural pentru pernă & lenjerie

 

348,00 lei

Stoc epuizat